Red Purple Black

Reportaža: Uživanje na snijegu i s malim djetetom

IspisE-mail

sČARI JAHORINE
Dragi skijaši, naše uživanje na snijegu, skijanje, sanjkanje i ostale aktivnosti pretvorili su se u veliku zabavu i sa malom djevojčicom. Za naš boravak na snijegu izabrali smo nama jeftinije i bliže skijalište, Jahorinu, jer imamo dvije djevojčice, od kojih je jedna tek počinjala raditi svoje prve skijaške korake.

Iako je izgledalo da će biti naporno te da ja i supruga nećemo imati vremena skijati, nije bilo tako, a ono vrijeme koje smo proveli s djecom uz razne sadržaje bilo je više nego zanimljivo i uzbudljivo, kao što fotografije očito pokazuju.

s1

Upoznali smo i zanimljive ljude, kako domaćine tako i državljane Hrvatske koji se tamo osjećaju kao kod kuće. Dok su djeca spavala u sobi hotela uz budno oko osoblja, mama i tata su mogli ponešto i tulumariti u istom hotelu na zabavama koji je organizirao taj hotel.

s2

Prilikom samog skijanja na planini nismo napravili puno fotografija. A zašto? Možda nam je bilo nepraktično fotografirati i skijati se. No, pogledajte s čime je bio zauzet fotoaparat. 

 

s3

s4

s5

s6

s7

s8

s9

s10

s11

 

 

 

   
SPONZORI
   

 

 

 

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji