Red Purple Black

Reportaža: Ljepote Marilleve

IspisE-mail

sPUNI SAMOPOUZDANJA
Sat vremena vožnje od Trenta, iznad sela Mezzana, nalazi se skijalište Marilleva, koje sa stazama prema Folgaridi i Madonni di Campiglio čini jedinstven kompleks sa 108 km staza (52,7 km plavih, 41,3 km crvenih i 14 km crnih) koje se protežu na nadmorskim visinama od 1300 do 2504 m.

U tjednu od 31.1. - 6.2.2011. vrijeme na Marillevi bilo je idealno: vedro, bez vjetra, s temperaturama od -6 do 0°C.
Tek da bismo dobili pravi doživljaj zime jedan dan prhnule su pahulje i to ne bilo kakve, već one savršene, kao sa božićnih čestitki - srećom fotoaparat je bio pri ruci.

Iako uglavnom početnici s iskustvom od dvije-tri sezone, brzo smo se prisjetili osnovnih pravila i na izvrsno pripremljenim stazama, na kojima nije bilo gužve, stekli prilično samopouzdanje te na kraju osvojili padine za koje smo prvi dan mislili da su samo za vrhunske skijaše.

s2

Da, u strahu su bile velike oči jer smo vidjeli kako neki nisu uspjeli u svojim zamislima.
Nismo se obeshrabrili već nastavili uporno dalje.

s3

Osmogodišnji Kristijan, koji je došao s najmanje iskustva, toliko se dobro snašao na skijama da mu ni vožnja na jednoj skiji više nije bila problem.

s4

Stariji Lukas izvještio se tako oštro zaustavljati da je tata-fotograf završio pod hrpom snijega!

 s5

 


s6

s7

Sve u svemu, bilo je to jedno idelano zimovanje, koje ćemo nastojati ponoviti na istome mjestu jer uz sve pogodnosti svojih vrhunskih skijališta Dolomiti nude i prekrasan odmor za oči i dušu.

s8

s9

s10

s11

s12

s13

s1

 

   
SPONZORI SNOW REPORT-A
   

KOMENTARI

Prijatelji