Red Purple Black

Sa Nassfeld-a (Austrija)

IspisE-mail

altPar riječi o Nassfeldu i o nezaboravnih 4 dana provedenih u tom prekrasnom skijalištu. Ovo skijalište koje se nalazi u susjednoj Austriji koncipira sa 110 km staza na kojim se čovjek cijeli dan skija s tim da ne prođe istu stazu dva puta! Fantastično! Ne možeš se jednostavno načuditi, kako i na koji način je ljudska ruka i tehnologija spojila sve te puste žičare i gondole, koje vas vode na sami vrh pod nazivom "Madritsche", visine 1919 m, odakle se ljudi doslovce kao veliki mravinjak počnu spuštati na sve strane svijeta.

Zanimljiva je i činjenica da se samo skijalište nalazi kako na većinskom austrijskome djelu, tako i na talijanskome djelu! Snijega naravno u izobilju, visina između 120-140 cm, iako i sami stanovnici toga kraja tvrde da nikad lošija godina, što se snijega tiče?! A, što bismo mi onda tek rekli?

Prošli smo i novo sagrađeni grijani šesterosjed i poznatu "futurističku" gondolu Millenium. Eto,ukratko tih nekoliko dojmova za sve one koji se eventualno odluče za tu destinaciju i sve ljubitelje bijelog sporta, te one koji će barem svoju maštu slikama prepustiti! Svima lijepi pozdrav iz 19.stupnjevitog Zadra?!

Više o Nassfeldu možete pročitati na www.nassfeld.at/en

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji