Red Purple Black

Zbog Ivice se samo u gaćama spustili niz sljemenski spust

IspisE-mail

sNAJMLAĐEM DVIJE, NAJSTARIJEM ŠEZDESET GODINA
- Rekao sam da ću se u donjem 'vešu' spustiti niz sljemensku stazu, kada Ivica donese Veliki globus u Zagreb. I evo, konačno sam to učinio, rekao je Željko Ivnik, kolumnist portala skijanje.hr koje je organiziralo ovaj pothvat.

S njim je bila i skupina od 20-ak entuzijasta, među kojima i Ivnikov sin (10). Najstariji među njima bio je Dubravko Eichinger Dudek (60) kojemu ovo nije prvi put da skija polugol.

- U austrijskom Kaprunu sam prošao čitavu stazu u donjem vešu na temperaturi od -17 stupnjeva. To vam je oko 12 kilometara staze, Austrijanci su poludili, ha ha.

Najmlađi je bio Tin koji ima samo dvije i pol godine, a spustio se u nosiljki na tatinim leđima.
Ivica je događaj pratio u društvu djevojke Elin koja je pazila na djecu sudionika spusta. Kostelić ovoga puta ipak nije skijao.

- Došao sam pogledati skijanje u gaćama jer je to jedinstvena fora. Ovo je definitvno najinovativnija proslava koju su mi organizirali - rekao je.

Skijanje u donjem vešu je nešto što se dosad moglo vidjeti samo na najskupljim skijalištima, a Sljeme je ujedno na taj način željelo obilježiti i kraj sezone na Zagrebačkoj gori.
Na kraju se jedan od organizatora okupao u akumulacijkom jezeru u podnožju spusta...

 

s1


s7

s3

s4

s5

s6

Izvorni tekst i fotografije pogledajte na LINKU

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji