Red Purple Black

Ivica sa startnim brojem tri

IspisE-mail

ORGANIZATORI NA MUCI S VREMENOM
Ovogodišnju slalomsku sljemensku utrku otvoriti će Austrijanac Marcel Hirscher, drugi će sa starta krenuti Šveđanin Andre Myhrer, a treći će u borbu s vremenom naš Ivica Kostelić, tako je odlučio ždrijeb koji se održao u srijedu navečer na zagrebačkom glavnom trgu.

Osim Ivice Kostelića u petom izdanju muške slalomske utrke na Sljemenu nastupit će još četvorica mladih hrvatskih reprezentativaca Dalibor Šamšal, Matej Vidović, Sebastijan Brigović te Natko Zrnčić – Dim, čiji je nastup zbog ozljede u Bormiju još pod upitnikom.

Među osamdeset najboljih svjetskih slalomaša u favotite, uz Ivicu Kostelića koji će nastupiti s crvenim startnim brojem i koji je izrazio želju da pobjedom sestri Janici čestita rođendan, u ovoj utrci su svakako Myhrer, koji je na Sljemenu pobijedio prošle godine, Nijemac Felix Neureuther, Francuz Jean Baptiste Grange, kao i Austrijanac Mario Matt.

Organizatori su uložili dodatni trud za urediti stazu, koja je u srijedu bila okupana kišnim kapima, a u brojnim izjavama medijima, izrazili su nadu da najavljeni jaki udari vjetra u četvrtak, neće poremetiti održavanje utrke.
Prva vožnja na rasporedu je u 14.30 sati, dok je druga u 17.30, a sva događanja mogu se pratiti direktno na HRT 2.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji