Red Purple Black

Levi domaćin slalomskih utrka

IspisE-mail

altHRVATSKI REPREZENTATIVCI IDU PO PRVE BODOVE
Slijedeća stanica Svjetskog skijaškog kupa je finski Levi u kojem će ovog vikenda biti vožene utrke slaloma. Žene će na start u subotu dok će njihove kolege po prve bodove Svjetskog kupa u nedjelju.

Djevojke su prije tri tjedna uspješno odradile prvu utrku Svjetskog kupa u Soldenu, dok su muškarci ostali uskraćeni za prve bodove zbog otkazivanja veleslalomske utrke što je bilo uvjetovano lošim vremenom.

Kako u Soldenu nije nastupila, Levi će biti prilika za Anu Jelušić da pokuša dohvatiti svoje prve ovosezonske bodove, a da će ih biti pokazuju i njene najave kako na kraju ove godine želi biti među sedam najboljih svjetskih slalomašica.

alt

Druga hrvatska reprezentativka Tea Palić neće nastupiti u Finskoj već će po prve bodove na utrku  Europskog kupa u Norvešku.

U Levi će i članovi muške reprezentacije Ivica Kostelić i Natko Zrnčić – Dim koji se također nadaju značajnim bodovima u slalomskoj utrci.
Hrvatski reprezentativci pripreme za Levi odradili su ovih dana na austrijskom Molltaler glečeru.

Dobra vijest za hrvatske skijaše svakako je i sklopljeni ugovor između Hrvatskog skijaškog saveza i Raiffeisen grupe o sponzorstvu, kojim će Raiffeisen grupa sponzorirati hrvatsku skijašku reprezentaciju te utrke Snježne kraljice koje će se u siječnju održati na Sljemenu.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji