Red Purple Black

Kreće Snježna kraljica

IspisE-mail

NAJAVLJENE ZANIMLJIVE UTRKE
Vip Snow Queen Trophy u kalendaru važnih sportskih događanja u Hrvatskoj zauzima visoko mjesto pa nije iznenađujuće što su hrvatske sportsko-organizatorske snage već mjesec dana usmjerene upravo na zbivanja na Sljemenu.

Sedmo izdanje slalomske utrke na skijalištu iznad Zagreba održat će se 4. i 6. siječnja 2011. godine, a prvi put ikada i ženska i muška slalomska utrka održat će se noću, što će cijeli događaj učiniti još atraktivnijim. Na utrkama će sudjelovati 75 žena i isto toliko muškaraca s kojima će u Zagreb stići više od 400 članova brojnih reprezentacija.

Mediji tradicionalno pokazuju značajan interes za Vip Snow Queen Trophy utrku, zbog čega organizatori očekuju da će se akreditirati nekoliko stotina novinara i fotografa iz više od 20 zemalja. Isto tako na padinama Sljemena se očekuje i više od 30 tisuća gledatelja, a karte su se našle u prodaji još polovinom prosinca.

kraljica2

Veliki interes medija, odlična organizacija, svake godine dobro pripremljena staza, zadovoljstvo delegacije i tehničke inspekcije Svjetskog kupa, uvjetovale su da FIS Zagrebu dodijeli domaćinstvo ženskih i muških slalomskih utrka do 2015, s mogućnošću i dalje.

Cijeli program oko organizacije Vip Snow Queen Trophy započeo je tijekom prosinca, a među događajima svakako treba izdvojiti zanimljivu izložbu fotografija akreditiranih fotografa, nastalih na prijašnjim utrkama na Sljemenu, koja će biti otvorena do 9. siječnja.

kraljica3

Program uoči utrka započinje u ponedjeljak, 3. siječnja koncertima i zabavnim programom na Trgu bana Jelačića te večernjim izvlačenjem startnih brojeva za žensku utrku.
U utorak zabavni program će se odvijati od podnevnih sati na samom Sljemenu, a start prve vožnje je u 15 sati. Druga vožnja je na rasporedu u 18 sati.
Srijeda je rezervirana za još jedan zabavni program i koncerte na glavnom zagrebačkom trgu te izvlačenje startnih brojeva za muškarce.
Zabava se u četvrtak ponovo seli na Sljeme, gdje je start prve utrke u 14.45, a druge u 18 sati.

Za sljemenske utrke posebno se priprema i cijela hrvatska skijaška reprezentacija.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji