Red Purple Black

Riesch i Poutianen rame uz rame

IspisE-mail

ANA BEZ DRUGE VOŽNJE
U austrijskom skijalištu Flachau vožen je šesti slalom sezone ženskog programa Svjetskog kupa. Na stazi „Grissenkar” koja je posljednji dio piste „Hermann Maier”, pošto se trka vozi bukvalno u dvorištu legendarnog austrijskog asa, za zanimljiv završetak dana pobrinule su se Njemica Maria Riesch i Finkinja Tanja Poutiainen koje su kroz cilj prošle u indentičnom ukupnom vremenu 1:42.52.
Tako se ponovila situacija od prije dva dana iz Adelbodena gdje su Richard i Svindal odskijali indentična vremena. Treće mjesto, sa zaostatkom od 52 stotinke, uzela je francuska zvijezda u usponu Nastassia Noens, kojoj je to ujedno i prvo postolje u karijeri. Današnjom pobjedom Riesch je zasjela na vodeće mjesto ukupnog poretka slalomašica ispred fantastične Austrijanke Marlies Schild koja ove sezone kada završi utrku, završi kao pobjednica. Svestrana Riesch je i u ukupnom poretku Svjetskog kupa povećala vodstvo ispred Amerikanke Lindsey Vonn kojoj, ipak više leže brze discipline.

s1

Današnjom utrkom ne može biti zadovoljna Ana Jelušić jer nakon solidnog sljemenskog slaloma ipak nije uspjela ući u drugu vožnju. Sa zaostatkom od 3,66 završila je na 37 mjestu. Sofija Novoselić je uspjela 70. starnu poziciju zamijeniti 39. mjestom što se može smatrati solidnim rezultatom.

Slijedeći slalom ženskog programa se vozi u slovenskom Mariboru, 16. siječnja.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji