Red Purple Black
Booking.com

Pansion VILINAC

Kontakt:
Smještaj: 00387 63 381 888, 00387 63 363 496
Ski škola, renatal i Ski servis: 00387 63 363 496
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Web: www.blidinje-vilinac.com

 

Pansion

Pansion Vilinac smješten je u prekrasnom parku prirode Blidinje, čija netaknuta i iskonska ljepota već na prvi pogled osvaja svojom iskrenošću i neposrednošću.

Bogatom ponudom, u kojoj ćete osim usluge smještaja, konobe (mali i veliki Vilinac) pronaći još i ski-snowboarding školu, kao i usluge ski rentala te servisiranja skijaške opreme, pansion Vilinac nameće se kao odličan izbor svima onima koji žele doživjeti kako nedirnutu prirodu Blidinja, tako i nezaboravan doživljaj snježnih radosti.

Smještaj

Pansion Vilinac raspolaže sa 7 apartmana i 4 sobe, te velikim izborom vikend kuća. Svaka smještajna jedinica ima zasebno kupatilo.

Pansion se nalazi neposredno uz ski stazu. Smještajne jedinice imaju osiguran parking, internet, tv. centralno grijanje.

Konoba

U našim konobama (mali i veliki Vilinac) uz zagarantiranu zabavu i ugodu, možete se okrijepiti raznim domaćim likerima i čajevima, toplim i hladnim napitcima. Možete potražiti nešto iz našeg velikog izbora specijaliteta kuće, vrhunske domaća kuhinje, restoranske ponude do roštilja sa žara.

Škola skijanja i snowboardinga

U školi skijanja i snowboardinga načinit ćete svoje prve korake na snijegu, vođeni sigurnom rukom provjerenih instruktora. Pored škole skijanja, nudimo Vam i uslugu ski rental kao i ski servisa, tako da se - u slučaju da nemate potrebnu skijašku opremu - možete u potpunosti pripremiti za snježne radosti koje Vam pruža park prirode Blidinje.

Posjetite nas na web stranici i facebooku: VLINAC BLIDINJE

UGODAN BORAVAK !


Kontakt:

Pansion Vilinac, Blidinje
Smještaj:
00387 63 381 888
00387 63 363 496
Ski škola, renatal i Ski servis:
00387 63 363 496
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Web: www.blidinje-vilinac.com

Marketing Blidinje

Prijatelji