Red Purple Black
Booking.com

Vikendica PUŠIĆ

Vikendica PUŠIĆ - Blidinje
Tel./fax +387 (0)39 704-617
Mobitel +387 (0)63 368-868
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Web: www.blidinje.info/pusic

Za vaš ugodan boravak i odmor u našem planinskom kraju nudimo vam kuću u kojoj ćete se osjećati udobno i sigurno te osjetiti toplinu kao u svome domu.

Kuća koju Vam nudimo sastoji se od prizemlja i kata sa deset udobnih ležaja. U prizemlju se nalazi dnevni boravak s kuhinjom koja ima štednjak na plin i struju, hladnjak i sve kućanske aparate. Posjedujemo i štednjak na drva koji daje poseban ugođaj i osjećaj topline.
Tu su još WC, kupatilo i ostava. Na katu su tri sobe i WC, a u potkrovlju je jedna soba.

Ispred kuće je parking za vaša vozila a svakako treba reći da je u blizini (cca 100 m) polazište ski-lifta.

Pozivamo Vas da vaš duh i tijelo odmorite u predivnom krajoliku Čvrsnice, Blidinja i Risovca. Uživat ćete ne samo u prirodnim ljepotama, već ćete imati i prigodu kušati i nadasve ukusne specijalitete ovoga podneblja, upoznati se sa kulturom i bogatom poviješću prikazanoj u romanima pisca Ivana Aralice poput Divina groba, svojevrsnog svetišta koje posjećuju brojni turisti i hodočasnici iz zemlje i inozemstva.

U ovom Parku prirode dominira planinsko jezero Blidinje koje već na prvi pogled svojom ljepotom oduzima dah svima koji ga pohode. U stalnom isprepletanju povijesti i kulturnih obilježja ovoga kraja u mjestu Masna Luka možete posjetiti prelijepu crkvu, a na obližnjoj planini Vran i pećinu slavnog hajduka Mijata Tomića.

Lokalno stanovništvo osim što se tradicionalno bavi stočarstvom, vješto je i u skupljanju jestivih gljiva i ljekovitih trava od kojih kasnije spravljaju izvrsna jela i ljekovite čajeve. Kraj obiluje šumskim jagodama, malinama, kupinama i drugim raznovrsnim voćem. Boravkom u ovoj nezagađenoj prirodi naići ćete i na neke endemske biljke od kojih vrijedi istaknuti bor Muniku. Šetajući se ili upražnjavajući neke sportsko-rekreacijske aktivnosti na visini od 1300 m umnogome ćete popraviti svoje zdravstveno stanje,posebice krvnu sliku.

Dođite i uživajte, mi Vas očekujemo!

Za detaljnije informacije obratite se na:
tel./fax +387 (0)39 704-617 ili mobitel +387 (0)63 368-868

 

Kontakt:
Vikendica PUSIĆ
Tel./fax +387 (0)39 704-617
Mobitel +387 (0)63 368-868
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Web: www.blidinje.info/pusic

Marketing Blidinje

Prijatelji