Red Purple Black

Booking.com

ALPHA SKI-CAMP

ALPHA SKI-CAMP/Apartmani-Jahorina
Tel.BiH: +38765745093
Tel.D: +491743354177
www.alpha-jahorina.com
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
 

Alpha ski-camp nalazi se na Jahorini u naselju „Velika Dvorišta“, odmah pored hotelaTamara. „Velika Dvorišta“ je idilično naselje pored glavnog puta između Pala i olimpijskog centra Jahorina, koje je od Pala udaljeno 8 km, a od Ski liftova 3 km.

U naselju se nalazi 150 vikendica i pansiona, hotel te Biatlonska staza po kojoj su „Velika Dvorišta“ poznata. U olimpijskom centru “Jahorina” (3 km) nalaze se različiti sadržaji za zabavu kao i mnogobrojne trgovine, a iz obližnje pekare u naselje se svakodnevno dostavlja svježi kruh. Put u naselju je osvijetljen javnom rasvjetom i čisti se tokom cijele zime.

Novoizgrađena vikendica se sastoji od 4 apartmana, 2 dvokrevetne i 2 trokrevetne sobe. Solarium i Saunu, koji se nalaze u kući, našim gostima dajemo na raspolaganje potpuno besplatno. Parking je osiguran za desetak vozila ispred i iza objekta. Ukoliko ne želite ići svojim automobilom do skijaških staza, postoji mogućnost prijevoza  koji ćemo za Vas rado organizirati. Za sve goste je omogućeno povoljnije korištenje usluga kuhinje kao i besplatno korištenje interneta u hotelu Tamara.

APARTMANI

Svaki od naših apartmana sastoji se od dvije spavaće sobe, kupatila (sa tuš kabinom) i dnevnog boravka te male kuhinje sa trpezarijskim stolom. Svi apartmani imaju komin, centralno grijanje, televizor i DVD-Player, kao i sljedeći inventar: posteljina, fen, ručnici, šporet, suđe za 6 osoba, frižider.
Svaki apartman je veličine oko 35 m².

SOBE

2 dvokrevetne i 2 trokrevetne sobe nalaze se u potkrovlju objekta. Sobe imaju dva zajednička kupatila (sa tuš kabinom) i jednu zajedničku kuhinju, kao i sljedeći Inventar: posteljina, fen, pe ručnici, šporet, suđe za 6 osoba, frižider. U svim sobama se nalazi televizor sa DVD-Player-om.
Sobe su veličine oko 14 m².

Parkiranje: Parkirno mjesto osigurano za svakog gosta ispred kuće
Prijevoz do staze: Za sve naše goste organiziramo vlastiti prijevoz od apartmana na stazu!!

Free Internet na raspolaganju.

Cijena noćenja a po osobi u periodu od  24.12.2011 do 06.01.2012 iznosi 12,50 €, a izvan ovog perioda 10,00 €.

 

KONTAKT PODACI ZA SVE INFORMACIJE I REZERVACIJE:
Tel.BiH: +38765745093
Tel.D: +491743354177
Web: www.alpha-jahorina.com
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Facebook: ALPHA SKI-CAMP/Apartmani-Jahorina

Marketing Jahorina

Prijatelji