Red Purple Black

Booking.com

VILLA DEJA

Jahorina
Tel. 00387(0) 66 662 280
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

http://www.znl-pro.de
 

Villa DEJA nalaze se na JAHORINI - Poljice, odmah iznad hotela Kristal, 70 m od ski staze Poljice gdje se nalaze beby lift, lift , dvosjed i moderni sestosjed i svojim gostima pružaju sve čari pravog zimskog odmora.

U ponudi se nalaze 2 LUX apartmana A2 na prvom katu i A5 u potkrovlju površine po 70 m2, kapaciteta do 8-10 osoba, STUDIO apartman A4 na drugom katu povrsine 20m2 za 2-4 osobe , kao i dvokrevetna soba S1 sa kupaonicom na prvom katu.

Villa DEJA ima u prizemlju skijasnicu sa specijalno konstruiranim radijatorom za susenje skijaske opreme. Apartmani posjeduju podno grijanje, nesto najmodernije na Jahorini.

Svi apartmani su opremljeni suvremenom kuhinjom sa dvije ceran grejne ploce,mikrovalnom pecnicom, friziderom i potrebnim posudjem. Kreveti su od „punog drveta“ sa medicinaskim yogi madracima.

Gosti imaju osigurane ručnike, posteljinu. Villa Deja gostima nudi besplatan wi-fi internet, kabelsku TV  i besplatan parking.

Apartmani su novi kao i komplet namjestaj u njima i izdaju se prve godine.

U blizini Ville Deja je više hotela, restorana, rentala skijaske opreme, trgovina sa skijaškom opremom i pizzeria ,a na 40 m udaljenosti je i prodavnica sa prehrambenim artiklima.

VILLA DEJA je idealano mjesto za zajednicki odmor vise obitelji ili veće društvo.

Apartman A2 LUX sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, kupatila i WC. U obje spavaće sobe nalazi se francuski i krevet na kat , dok se u dnevnom boravku nalazi ležaj na razvlačenje.

Apartman A5 LUX sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje, i kupatila . U obje spavaće sobe nalazi se francuski ležaj i krevet , dok se u dnevnom boravku nalazi dva ležaja na razvlačenje.

Apartman STUDIO A4 ima, kuhinju, kupatilo dva kreveta i dvosjedom na razvlačenje.

 

Kontakt:

VILLA DEJA
Jahorina
Tel. 00387(0) 66 66 22 80
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
www.znl-pro.de

Marketing Jahorina

Prijatelji