Red Purple Black

Booking.com

Apartmani BOŽUTA

Apartmani BOŽUTA
Mob: +387 63 022 860
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
www.apartmanibozuta.net

Apartmani BOŽUTA se nalaze na 1700m nadmorske visine u neposrednoj blizini skijaških staza, 50m od hotela Šator. 100 metara od apartmana se nalazi Rajska dolina i žičara Olimpik te ski lift.

Vikendica BOŽUTA – Gornja kuća

2 apartmana:

- Donji, površine oko 36 metara kvadratnih se sastoji od ulaznog hodnika sa mjestom za odlaganje skija, velikog dnevnog boravka i kuhinje.

- Crvene stijene je naziv gornjeg apartmana zbog pogleda iz spavaće sobe na crvene stijene (Romanija). Apartman sadrži ulazni hodnik sa mjestom za odlaganje skija, veliki dnevni boravak sa kaminom i velikom sunčanom terasom, kuhinju na prvom katu i dvije trokrevetne spavaće sobe u potkrovlju.
Kapacitet smještaja : 3+3 ležaja.Vikendica DARKO – Donja kuća

2 apartmana:

- Tam-tam je naziv donjeg apartmana kapaciteta 2+2 ležaja. Apartman površine 45 metara kvadratnih ima ulazni hodnik sa mjestom za odlaganje skija, veliki dnevni boravak sa kaminom, kuhinju, kupaonicu i još jednu spavaću sobu sa bračnim ležajem.

- Naziv gornjeg apartmana je Začarani dvori po istoimenom planinskom masivu koji se vidi iz dnevnog boravka. Kapacitet smeštaja 7+2 ležaja. Apartman sadrži ulazni hodnik sa mjestom za odlaganje ski opreme, veliki dnevni boravak sa kaminom i velikom sunčanom terasom, kuhinju i kupaonica na prvom katu i tri spavaće sobe u potkrovlju.


Kontakt:

Darko Božuta
Sarajevo
Mob: +387 63 022 860 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
www.apartmanibozuta.net

Marketing Jahorina

Prijatelji