Red Purple Black

Booking.com

Pansion Lučić

Pansion Lucić
Jahorina
00387 (0)65 524 808, Vlado
Web: www.dalmacijaski.com/lucic
www.pansionlucic.comPansion Lucić, renovirani 2008. godine, objekt je rađen u planinskom stilu. Nalazi se u neposrednoj blizini naselja Poljice, ca. 200m - kroz šumu na skijama do staze ca. 100 m. U blizini pansiona se nalaze hoteli Kristal, Rajska dolina, Pansion Sport. Prilaz pansionu je direktno sa glavnog puta, a opet je 'ušuškan' medu borovima Jahorine, tako da djeluje kao da je miljama udaljen od vreve svakodnevnice. Na skijama možete doći do staze i natrag.

Opis objekta

Objekt ima 7 soba, recepciju, restoran, skijašnicu, ski&snow board rental (popust za goste VIP Jahorine). Sobe pansiona Lucić su dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne, a svaka je opremljena kupatilom, te TV-om. Grijanje u pansionu je centralno, a namještaj i oprema pansiona potpuno novi. U pojedinim sobama se nalaze pomoćni kreveti na kat, za djecu i odrasle osobe. Maksimalni kapacitet je 24 osobe. Usluga je na bazi polupansiona, a po želji je moguće naručiti i jela iz "a la carte" menija u restoranu pansiona. Naravno, za sve goste pansiona nudimo popust u ski školama VIP Jahorine.

U svakoj sobi se nalazi LCD TV sa pay programom TOTOAL TV kao i wireless internet. Potrebno je samo da ponesete svoj laptop.

- Planinski stil, topla atmosfera
- Sobe sa polupansionom
- Sve sobe sa Kuponom/WC
- Parking ispred pansiona
- Oko 200 m do staze

Kontakt:

Pansion Lucić
Jahorina
00387 (0)65 524 808, Vlado
Web: www.dalmacijaski.com/lucic
www.pansionlucic.com

Marketing Jahorina

Prijatelji