Red Purple Black
Booking.com

Kuća MALI RAJ

Kuća MALI RAJ
Mali Raj - Kupres
Tel: 00385 95 817 4888
+387 63 614 406
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
www.kupres.info/maliraj
Kuća se iznajmljuje i prodaje.

Kuća Mali Raj smještena je u naselju Čajuša I. Udaljena je od skijališta i hotela Adria Ski oko 500 m što je čini izvrsnom lokacijom za Vaš odmor. Pogodna je za smještaj dviju obitelji, a za ljubitelje domaćeg ugođaja dodatni užitak pruža natkriveni vanjski roštilj-ognjište. Kuća ima SAT-TV, DVD i sve HR  programe(HRT, Nova, RTL…).

Kuća ima i besplatan WiFi.

Prostranu kuću grije centralno grijanje na struju ili drva koje i za najvećih hladnoća održava temperaturu od 23-24 stupnja bez ikakvih problema, u prizemlju je kombinacija podnog grijanja i radijatora, a u sobama su radijatori. U kući se može smjestiti do 10 osoba u 4 sobe i dnevnom boravku.

U prizemlju kuće se nalazi prostrani dnevni boravak  sa potpuno opremljenom kuhinjom, toalet i predulaz u kojem možete ostaviti svoju opremu.
Na katu su smještene  tri sobe i veliko kupatilo sa  kadom. U jednoj  sobi je bračni krevet dužine 210 cm, u drugoj  tri kreveta dužine  210 cm, a u trećoj francuski ležaj.
U potkrovlju su dva kreveta dužine 210 cm (spojena u jedan bračni) i  pruža se nezaboravan ugođaj i pogled na Kupreško polje. U prizemlju u dnevnoj sobi udoban je smještaj za još dvije osobe na razvučenoj kutnoj garnituri.
Snijeg redovito čisti ralica hotela Adria Ski pa je pristup kući siguran i za najvećeg snijega, a parking je osiguran ispred kuće.

Dođite i provedite nezaboravne trenutke Vašeg odmora u okrilju kuće „Mali Raj“, sigurni smo da ćete Vi i Vaša djeca biti sretni kako u kući, tako i na livadnim padinama uz kuću gdje možete nesmetano i sigurno uživati u snijegu.

Čekamo Vas, a u kući ostajete sami - UŽIVAJTE!

Cijene: Nova godina min. 5 noćenja-1500 kn/noć
Ostali termini po dogovoru već od 600 kuna/noćenje - iza 16.1. od nedjelje do četvrtka.

 

Kontakt:
Kuća MALI RAJ
Tel: 095 817 4888
      +387 63 614 406
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
www.kupres.info/maliraj

Marketing Kupres

Prijatelji