Red Purple Black
Booking.com

Aparmani LONČAR

Apartmani Lončar
Čajuša II, Kupres
Božena Lončar +385 98 935 25 71
Ivan Lončar +385 98 258 120
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
www.kupres.info/loncar


Apartmani Lončar smješteni su na odličnoj lokaciji uz glavnu cestu, koja se redovito čisti, u neposrednoj blizini samih skijališta, te hotela Adria Ski. Ispred objekta nalazi se prostrano parkiralište.

Apartmani su izrađeni od drva u kombinaciji s kamenom i kovanom ogradom koji daju posebnu draž i toplinu samom prostoru, te s namještajem od punog drva i interijerom savršeno se uklapaju u potrebe jednog zimskog odmarališta, bilo da ste zaljubljenik u sportske aktivnosti ili lagodni odmor.

U ponudi je 5 apartmana raspoređenih u tri kategorije ovisno o broju osoba:

- Na prvom katu nalazi se apartman s kaminom, kapaciteta 7 osoba + 1 pomoćni ležaj, s direktnim pristupom terasama, kupaonica, dvije spavaće sobe, velikim dnevnim boravkom s izlazom na balkon, trpezarijom te kuhinjom.

- Na drugom katu nalaze se dva apartmana kapaciteta svaki po 4 osobe s po jednim opcionalnim pomoćnim ležajem, sastoje se od kupaonice, kuhinje, blagavaonice te dnevnog prostora koji je ujedno i prostor za spavanje, te s izlazom na balkon.

- Na trećem katu nalaze se dva apartmana kapaciteta svaki po 3 osobe s opcionalnim pomoćnim ležajem, a sastoje se od mini kuhinje, blagavaonice, dnevnog prostora koji je ujedno prostor za spavanje, te kupaonice.

Svi apartmani imaju centralno grijanje!

Uz osnovni smještaj, u ponudu je uključena prostrana otvorena i zatvorena terasa s velikim kaminom unutar ostakljenog dijela sa svim potrebnim sadržajima (sač, ražanj i roštilj).
Uz kamin, gosti imaju omogućeno korištenje pomoćnog grilla te kotlovine..

Kontakt:

Apartmani Lončar
Čajuša II, Kupres
Božena Lončar +385 98 935 25 71
Ivan Lončar +385 98 258 120
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
www.kupres.info/loncar

Marketing Kupres

Prijatelji