Red Purple Black
Booking.com

VILA VITA

VILA VITA
Čajuša I, Kupres
Kontakt:
+385 99 274 6986
+387 63 258 204
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript       
B
ESPLATAN WI-FI

Vila Vita nalazi se neposredno uz put prema hotelu Adria Ski, na ulazu u naselje Čajuša I, udaljeno od skijališta cestom oko 1 km.

Pristupne ceste se redovito čiste od snijega. Uz kuću je osiguran parking. Za malu djecu, ili neskijaše iza kuće je brežuljak pogodan za sanjkanje

Kuća se prvenstveno iznajmljuje u cijelosti za grupu do 12 ljudi. U 4,5 sobe je raspoređeno 10 kreveta, a u dnevnom boravku kauč na razvlačenje za 2 osobe. Na raspolaganju su tri WC-a. Sve sobe i kupaonice centralno se griju radijatorima, topla voda također se centralno priprema.

Na cijelom prvom nivou kuće nalazi se zajednički dnevni boravak, kuhinja i kupaonica. Kuhinja je opremljena štednjakom (struja/plin), hladnjakom, mikrovalnom pećnicom i perilicom za posuđe. U dnevnom boravku se nalazi kamin, koji vam stoji na raspolaganju samo radi ugođaja, jer se i boravak grije radijatorima. Na raspolaganju je besplatan wi-fi (flate rate), LCD TV sa 6 HR programa i 3 BH programa.

Soba u potkrovlju je uređena kao mali apartman s kupaonicom i mini kuhinjom, pogodno obitelji sa malom djecom ili članovima grupe željnim više intime.

Kuća ima zatvoreni predulaz u kojem se može odlagati skijaška oprema. U tom dijelu se nalazi i prostorija sa zatvorenim kaminom, drvenim stolom i klupama idealna za okupljanje uz roštilj.

Kada kuća nije iznajmljena u cijelosti iznajmljuju se sobe uz zajedničko korištenje kuhinje, dnevnog boravka i kupatila.

Cijena na upit i prema dogovoru, za više informacija pošaljite upit na e-mail ili mobitel.

                                        

Kontakt:

VILA VITA
+385 99 274 6986
+387 63 258 204
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Marketing Kupres

Prijatelji