Red Purple Black
Booking.com

Apartman ČAJUŠA1

Apartman ČAJUŠA1
Kupres
Mobitel: +385 (0)98 882 491
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Web: www.kupres.info/cajusa1


Apartman "Čajuša1" se smjestio u novom naselju poznatom kao Čajuša, pokraj istoimenog skijališta. Nepunih 500 metara od samog skijališta i 9 kilometara od centra grada Kupresa i skijališta "Stožer", apartman se nalazi na idealnoj lokaciji za ljubitelje zimskih sportova, ali i onih samo željnih snijega i nezaboravnih zimskih trenutaka.

Samo naselje Čajuša ove godine će se pokazati u nekom novom svjetlu tj. asfaltirani putevi, osvjetljenje i redovito čišćenje puteva od nanosa snijega uz već postojeći restoran "Libertas" trebali bi Čajušu učiniti još atraktivnijom.
Sama kuća je udaljena stotinjak metara od restorana "Libertas".

Kuća se sastoji od dva velika apartmana od kojih se iznajmljuje jedan 6+2 apartman tj. tri sobe plus veliki kauč na razvlačenje u dnevnom boravku. Uređena je u ugodnom, domaćinskom stilu. Vila ima jednu veću kupaonicu u prizemlju i manji toalet na prvom katu.
Kuća je opremljena centralnim grijanjem i prekrasnim unutrašnjim kominom. U dnevnom boravku se nalazi i TV sa satelitskim programima, ali i izbor od desetak-dvadeset dvd-ova različitih naslova.

U garažu se može smjestiti jedan automobil, dok se drugi mogu parkirati na asfaltiranom parkiralištu ispred ulaznih vrata. Isto tako, u garaži je smještena i jedna jedinica centralnog grijanja koja služi za sušenje i grijanje pancerica.
Sama kuća pokraj garaže ima veliku zatvorenu prostoriju gdje je moguće korištenje roštilja.

Cijene smještaja u sezoni 2010/2011:

- Period od 20.12.2010-02.01.2011 iznosi 1.200,00 KN/Dan;
- Period od 03.01.-09.01.2011 iznosi 1.000 KN/Dan;
- Period od početka skijaške sezone do 20.12.2010 te od 09.01.2011 pa do kraja skijaške sezone je 800 KN/Dan.
- U periodu izvan skijaške sezone cijena je po dogovoru.

Želimo Vam ugodno skijanje i puno zabave!
Vaši domaćini...

NAPOMENA: NA VRIJEME IZVRŠITE KONVERZIJU NOVCA U KONVERTIBILNE MARKE JER OD OVE SKI SEZONE U BIH JE MOGUĆE PLAĆANJE SAMO U KM.
Ovo posebno vrijedi za goste koji u BiH dolaze tijekom vikenda, dakle u vrijeme kada su banke i mjenjačnice zatvorene. Još ostaje pitanje da li će se u hotelima moći promijeniti novac, po kojem tečaju i da li ćete Vi biti sretnik koji će promijeniti novac prije velikih gužvi.

Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na dolje navedene kontakt podatke.

Kontakt:

Apartman ČAJUŠA1
Kupres
Mobitel: +385 (0)98 882 491
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Web: www.kupres.info/cajusa1

Marketing Kupres

Prijatelji