Red Purple Black
Booking.com

Dubrovačka kuća

Adresa: Viline Kuće b.b.
+385 98 344 677
+385 91 539 1350
+387 63 517 061 (zvati isključivo vikendnom)
Web: www.kupres.info/dubrovacka

Dubrovačka kuća nudi Vam vrhunski zimski odmor kakav ste do sada mogli samo sanjati. Nudimo Vam tri vrhunski namještena apartmana.

Dva manja apartmana namijenjena su za odmor do tri osobe (svaki apartman ima po tri ležaja). Za ugodan i kvalitetan odmor nakon napornog dana na nekom od kupreških skijališta pobrinuti će se udobni ležajevi, a svoje slobodno vrijeme možete provesti i uz digitalnu satelitsku televiziju. Naravno, za kvalitetno osvježenje svaki apartman posjeduje vlastiti hladnjak i priručnu čajnu kuhinju, a kvalitetan odmor bio bi nezamisliv bez udobnih kupaonica koje posjeduje svaki od naših apartmana.

Uz naše male apartmane nudimo i jedan veliki apartman za četiri osobe. Veliki apartman uključuje korištenje ogromne dnevne sobe, kuhinje i blagovaonice te luksuzne kupaonice. Također, na raspolaganju vam je i digitalna satelitska TV. Naši apartmani idealni su za obiteljski odmor manjih obitelji, a ukoliko Vam je potreban smještaj za više osoba ne morate tražiti dalje, na pravom ste mjestu.

U našoj bogatoj ponudi nalaze se i dva komforna stana (svaki po devet ležaja). Poput apartmana, i u stanovima ćete moći uživati u udobnim ležajevima, luksuznoj kuhinji i kupaonici, a za višak Vašeg slobodnog vremena će se pobrinuti digitalna satelitska TV.

Kuća u kojoj se nalaze apartmani grijana je centralnim grijanjem tako će Vas po povratku sa skijanja dočekati ugodna toplina doma.

Dubrovačka kuća:

- tri apartmana (1x4 osobe + 2x3 osobe)
- dva luksuzna stana (svaki po 9 osoba)
- centralno grijanje
- satelitska TV + LCD

Akcijska cijena noćenja: 20€ po osobi

Cijena: PO DOGOVORU!!!


Kontakt :

Adresa: Viline Kuće b.b.
+385 98 344 677
+385 91 539 1350
+387 63 517 061 (zvati isključivo vikendnom)
Web: www.kupres.info/dubrovacka

Marketing Kupres

Prijatelji