Red Purple Black
Booking.com

Apartmani AMNA Vlašić

Apartmani AMNA Vlašić
Babanovac bb, 72286 Travnik

Tel. +387 62 117324
       +387 62 110 250
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Web: www.amna-vlasic.com

Neposredno uz centralnu stazu ski lifta Babanovac na Vlašiću smješten je objekat AMNA apartmani. Oku ugodan vanjski izgled samo je uvod u više nego ukusno uređenu unutrašnjost. Ljubazno osoblje, komforni apartmani, veliki zajednički prostori, a povrh svega toga restoran u staklu na vrhu objekta.

Široka ponuda jela i pića samo je točka na "i" kada za sebe želite smještaj na planini Vlašić u kojem će Vaš odmor to zaista i biti. Možda želite organizirati seminar na Vlašiću, edukativne tečajeve ili neku svečanost ili vam samo treba ski oprema i učitelj skijanja?
Obratite nam se. Tu smo zbog Vas!

Planina Vlašić dugi je niz godina omiljeno odredište ljubitelja čari nedirnute prirode. Vlašić je itekako ima. Bilo da namjeravate pohoditi ovu planinsku ljepoticu ljeti ili zimi, Vlašić će Vam pružiti nezaboravne prizore i trenutke.

Kako smo i sami istinski zaljubljenici u ljepote ove naše planine, a zima i ski sportovi su naš način življenja, odlučili smo da tu svoju ljubav prema planini i sportu podijelimo sa Vama. AMNA Apartmani su Vam na raspolaganju tokom cijele godine. Mi, kao dobri domaćini, potruditi ćemo se uljepšati Vam boravak na Vašem i našem Vlašiću. Da li Vam treba savjet za izlet, običnu šetnju, izbor ski opreme ili možda želite ugostiteljsku ponudu na nešto višem nivou od uobičajene, stojimo Vam na raspolaganju.

Apartmani Amna

Nudimo Vam smještaj u toplim i prostranim apartmanima za dvije i četiri osobe. Apartmani su opremljeni TV-om, mini kuhinjom i TWC-om, a postoji i mogućnost postavljanja pomoćnog ležaja. Na raspolaganju su vam tri dvokrevetna apartmana površine oko 20 kvadratnih metara, te 8 komfornih, četverokrevetnih apartmana površine 40 i 50 kvadratnih metara.

Provjerite svakako i naše posebne ponude koje samo za vas pripremamo tokom cijele godine!

Kontakt:

Apartmani AMNA Vlašić
Babanovac bb, 72286 Travnik

Tel. +387 62 117324
       +387 62 110 250
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Web: www.amna-vlasic.com

 

Marketing Vlašić

Prijatelji