Red Purple Black
Booking.com

Apartmani BellaMonte

Apartmani BellaMonte
Kontakt:
Tel: +38598 223134, +38763 183138
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
web: www.bellamontevlasic.ba


Apartmanska kuća  nalazi se u Rekreacijskom centru Babanovac (1260m n/m),na planini Vlašić (FBiH). Svojim smještajem na lokaciji poznatoj kao Dolina panjeva, pruža mogućnost nesmetanog odmora korak dalje od najužeg središta rekreacijskog centra, a opet ni stotinjak metara udaljena od skijaških staza.

Novootvoreni objekt izgrađen i opremljen u potpunosti 2006. godine, Bellamonte pruža mogućnost odmora u tipiziranim apartmanima razne veličine, od trokrevetnih studio, preko jednosobnih za 4 osobe, dvoetažnih šesterokrevetnih ili troetažnih sa potpunim komforom za 8-10 osoba.

 

Prizemni dio objekta ispunjen je sadržajima za zajednički boravak gostiju. Može to biti u ugođaju cafea uz kamin i tople napitke, ili na velikoj osunčanoj terasi sa prekrasnim pogledom na šumu i Dolinu panjeva.. After ski relaksaciju možete pronaći i u našoj sauni (turska kupelj) ili hidromasaži. Kvalitetna ski oprema u našoj skijašnici zadovoljit će sve vaše ski potrebe, dok ćete ugođaj i ljepote planine Vlašić na najbolji način osjetiti kraćim ili dužim izletima prema vrhovima Paljenik, Pavo ili Čavo ili spuštanjem do doline rijeke Ugar.


Smještajne jedinice :

App 3/1 studio (25m2)
App 4/1 dn boravak 2 + soba 2 (30-35m2)
App 6/1 dvoetažni, dole dn boravak(2) i soba(2) gore soba(2-3) (50m2)
App 8/1 troetažni, dole dn boravak(2), druga i treća etaža tri sobe(po 2 kreveta)(75m2)

Svi BellaMonte apartmani imaju osunčane balkone s pogledom na dolinu, komforno su opremljeni masivnim namještajem, svim kuhinjskim uređajima, TWC sa hidromasažnim tuš kabinama, sušilo, satelitska televizija, mini glazbena linija. Domaćin kuće bit će vam na usluzi za sve vaše upite i učiniti vaš boravak ugodnim i sadržajnim Zajednički prostori: cafe, turska kupelj, jacuzzi,igraonica za djecu, terasa sunčalište, grill kutak, skijašnica, parking.
Dobro došli u                                                                                                                                                              

                                  


 

Kontakt:

  Apartmani
  Tel: +385 98 22 31 34, +387 63 183 138
  E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
  web: www.bellamontevlasic.ba

Marketing Vlašić

Prijatelji