Red Purple Black
Booking.com

Apartmani VLAŠIĆ D&D

Kontakt:
Telefon +387/30513171
Mobiteli +387/61404253, +387/61790630
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

            Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Web: http://vlasic_1.tripod.com,  www.vlasic.info/dd

U centralnom dijelu Ski centra "Babanovac" - Vlašić BiH nalazi se planinski objekt (vikendica) "Apartmani Vlašić D&D", uređen za iznajmljivanje i ugodan dulji boravak, kako u zimskom periodu, tako i tijekom cijele godine.

Objekt se sastoji od dva odvojena dijela; manjeg i većeg apartmana, koji se iznajmljuju zajedno ili zasebno, a namijenjeni su smještaju više obitelji ili grupa od 2 do 12 osoba.

"Apartmani Vlašić D&D" se nalaze u neposrednoj blizini "baby lifta Vlašić (Vlašić)" (cca 50-100m), a od ski lifta "Vlašić-Babanovac I i II" udaljeni su cca 250-300m cestom kroz naselje. Uz objekt prolazi asfaltirana cesta i na njoj prilagođena vlastita parking mjesta. Prilaz od ceste do objekta je kamenim stepenicama.

U sklopu objekta  Apartmani Vlašić  D&D nalazi se i veliki roštilj s ražnjem i pekom pod natkrivenom, poluzatvorenom velikom terasom sa stolom i klupama za 12 osoba pa je boravak van objekta ugodan i u slučaju padavina. Cijeli objekt je uređen od kamena i drveta, sa drvenim pokrovom.

Vikendica / apartmani Vlašić D&D posjeduje vlastiti spremnik za vodu i time se osigurava od povremenih nestanaka vode u ostatku mreže u tijeku sezone.

U svakom apartmanu ima TV sa zasebnim priključkom na program - MOJA TV -

Apartman Vlašić 1

Veći Apartman Vlašić 1 se nalazi u gornjem dijelu objekta i prostire se na 3 etaže.

Na prvoj etaži nalazi se dnevni boravak sa kaminom, kupaona, niša, natkrivena terasa, balkon, hodnik i ostava za stvari.

Iz dnevnog boravka vode stepenice u gornji dio vikendice (kosi krov), u drugoj etaži su dvije velike odvojene sobe (trokrevetna i četverokrevetna)i hodnikom između njih. Iz hodnika druge etaže stepenicama se ide na treću etažu. U istoj postoje dva prostora sa po dva ležaja (madraci). Prostorije su odvojene sa paravanima između kojih je manji prostor-stepenište.

Grijanje u apartmanu je pomoću kamina na drva koju korisnici sami jednostavno koriste, a pridonosi planinskom ambijentu apartmana.

Apartman Vlašić 1 predviđenje za boravak do 8 (max 10 pod posebnim uvjetima) osoba, i izuzetno je praktičan za 2 obitelji.

U sobama za spavanje su instalirane velike grijalice za dodatno zagrijavanje prostorija, ako je potrebno. Kupatilo se zasebno grije ugrađenom grijalicom.

 

Apartman Vlašić 2

Manji apartman Vlašić 2 se nalazi u prizemnom dijelu objektai sastoji se od 1 boravišno/spavaće prostorije, niše, kupatila, predulaza i ostave za stvari.

Apartman Vlašić 2 ima posebni ulaz (suprotno od velikog, a spojeni su vanjskim stepeništem). Opremljen je sa 2 kreveta i 1 većim rasklopivim ležajem za 1-2 osobe i svim potrebnim stvarima za ugodan boravak.

Grijanje u apartmanu je pomoću planinske peći na drva koju korisnici sami jednostavno koriste,  apridonosi planinskom ambijentu apartmana.  Posebno je efikasno grijanje kupatila.

Predviđen je za boravak 2-4 osobe.

Oba apartmana imaju svoje prostore za opremu za skijanje koji se zaključavaju.

Kontakt:

Telefon +387/30513171
Mobiteli +387/61404253, +387/61790630
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

            Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Web: http://vlasic_1.tripod.com, www.vlasic.info/dd
 

 

Marketing Vlašić

Prijatelji