Red Purple Black
Booking.com

Apartmani WINTERSPORT

WINTERSPORT VLAŠIĆ Apartmani
Babanovac bb.
Mob: +387(0)61 187 383
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
www.wintersport-vlasic.com
 

POSEBNA PONUDA - DO 50% NIŽE CIJENE ZA NAJAM SKI OPREME

Svoje goste koji će kod nas boraviti odlučili smo obradovati posebnom ponudom do 50% nižim cijenama za najam ski opreme.

Važno je samo da ODMAH nazovete broj: 00387 61 187 383

Objekat se sastoji od kombinacije apartmana i dvokrevetnih soba sa kupatilom i balkonima sa ukupno 10 zasebnih smještajnih jedinica koje se centralno zagrijavaju i opremljene SAT-TV.

 

Seperiror apartman (do max. 7 osoba): Spavaća soba(4 kreveta), dnevni boravak (1 krevet i udobna garnitura koja se razvlači u krevet za dvije osobe) terpezarija sa kuhinjom, kupatilo (TWC i fen) i pojedini su sa balkonom.(mogućnost još jednog pomoćnog ležaja).

Apartman (do max. 4 osobe): Spavaća soba(2 kreveta), dnevni boravak (garnitura koja se razvlači u krevet za dvije osobe)sa terpezarijom i kuhinjom, kupatilo (TWC i fen) i pojedini su sa balkonom. (mogućnost još jednog pomoćnog ležaja).

Studio apartman (3 osobe i 4 osobe): Spavaća soba sa 3 ili 4 kreveta sa mini kuhinjom i terpezarijskim stolom, kupatilo (TWC i fen) i balkon sa pogledom na baby ski lift.

Dvokrevetne sobe s kupatilom: Sobe sa odvojenim krevetima (mogućnost spajanja) sa kupatilom (TWC i fen ) i pojedine imaju balkonom.

 

Kontakt:

 WINTERSPORT VLAŠIĆ Apartmani
 Babanovac bb.
 Mob: +387(0)61 187 383
 E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
 Web: www.wintersport-vlasic.com
 

Marketing Vlašić

Prijatelji